A koncertről

2021. JANUÁR 3. - KÖZKÍVÁNATRA ÚJRA TÁNCDALFESZTIVÁL!  
2018, 2019 és 2020 LEGNAGYOBB KONCERTSIKERE FOLYTATÓDIK!

 

A Táncdalfesztiválok a hatvanas évek végén megmozgatták az egész országot. A versenyek napján Magyarország a televíziók előtt ült. 2018. januárjában a Fesztivál 50 éves évfordulóján nagyszabású színpadi show keretében idéztük meg a magyar könnyűzene aranykorát, a teltházas Aréna közönsége előtt. A Táncdalfesztiválok óta nem hallott, eredeti hangszerelésben éledtek újjá a legendás slágerek, visszanyerve páratlan zenei eleganciájukat.

2019. január 12-én ismét 60 fős szimfonikus tánczenekar kíséretében léptek az Aréna színpadára a műfaj élő legendái. A tavaly nagy sikert aratott szerzemények mellett új dalok, új sztárfellépők kápráztatták el  a ’60-as, ’70-es évek slágereinek régi és új rajongóit.

2020-ban ismét 30, egykor slágerlistákat vezető dal csendült fel az Aréna színpadán visszaidézve egy olyan korszakot, amelyre sokan boldog nosztalgiával tekintenek vissza a mai napig.

 Azok számára pedig, akik még csak gondolatban születtek meg a mára már legendás Táncdalfesztiválok idején, igazi retro csemegének számít ez a koncertsorozat, ahol a XXI. század látványtechnikai elemei és az egykori, páratlanul igényes hangzásvilág gondoskodik róla, hogy egy feledhetetlen színpadi show formájában elevenedjenek meg „Azok a csodálatos hatvanas-hetvenes évek”.