2020.01.11 Táncdalfesztivál, két előadással

2020. január 11-én újra 50+ éves Táncdalfesztivál az Arénában.

 

Tavalyi nézőink és határon túli látogatóink kérésére, közkívánatra két előadás   14:00 és 19:00 órakor

 

Augusztus 1-től 31-ig 10 % „Korán kelő” kedvezmény minden jegyvásárlónknak, internetes és személyes jegyvásárlás esetén is.

 

Az elmúlt két év nagy sikere után, - ahol 12 ezer néző ünnepelt állva a koncert végén -  2020-ban a legenda folytatódik.

Nézőink kívánságai alapján állítottuk össze a fellépők listáját. Az Arénában színpadra lép az ország Cinije, Zalatnay Sarolta, a csodálatos díva, Késmárky Marika, az Expressz Zenekar legendás vezetője, Solymos Tóni. Határon túli nézőink kérésére a sokoldalú operaénekes, Derzsi György.

Poór Péter, Soltész Rezső, Dobos Attila, és az örökifjak mellett a fiatalok, Koós Réka, Csonka András,

Vastag Tamás, Muri Enikő és Ambrus Rita.

Az est egy további sztárfellépőjét Önök választhatják ki szavazataikkal szeptembertől.

 

Az est házigazdái továbbra is az Arénát megnevettető: Gálvölgyi János és Koltai Róbert. A 60 tagú szimfonikus zenekart ismét Wolf Péter vezényli.

Előzenekarként pedig Live Beatles Show, a BlackBirds zenekar pörgeti vissza az idő kerekét az ’60-es, ’70-es évekbe. A korszak slágerei eredeti hangszerelésben szólalnak meg élőben, elvarázsolva minden korosztály képviselőit.

 

2020 január 11-én jöjjön el Ön is, szüleivel, nagyszüleivel, unokáival az Arénába! Legyen ez az egész család közös karácsonyi ajándéka!